Je dient hiervoor wel met een usb kabel de Mobius aan te sluiten op je Android device. Hiervoor dien je een USB OTG adapter te gebruiken, deze zijn bij ons in de winkel te koop. Verspreid over het web zijn diverse goede bronnen beschikbaar waar je informatie, software, firmware en handleidingen kan vinden voor onze producten.

Vooral omdat ik UAC hoog heb gezet en die soms gaat klagen als je naar een nieuwe major versie gaat. Het goede nieuws is dat de Windows 10 pop-up onderaan je scherm helemaal legaal is. Microsoft heeft dat icoontje zelf op je computer geplaatst. Maar als je niet op een nieuw computersysteem zit te wachten, wil je dat irritante icoontje vermoedelijk verwijderen en dat kan heel simpel. Het blijkt namelijk dat dit icoontje wordt veroorzaakt door een ‘aanbevolen update’. Er zijn drie belangrijke redenen waarom je mogelijk liever nog een tijdje wacht voordat je op je huidige laptop of desktop wilt overstappen op het nieuwe Windows-besturingssysteem.

Het leven na de installatie 2005, deel 1

Geef het dus meer tijd, zolang de voortgang van het updaten niet plotseling stopt. Laat de computer een paar uur staan ​​en keer terug om het resultaat te controleren. Geen zorgen, deze gaan in het geheel over naar de nieuwe installatie van Windows 11.

Programma’s die het bestand DLL openen

Ik gebruik nu Iriun Webcam om mijn telefooncamera als 2e webcam te kunnen gebruiken als een soort overhead projector voor documenten. Dan kan ik tijdens video-meetings uitleggen door te tekenen.

Windows werkt soepeler en sneller bij meer intern geheugen. Een 64-bits versie van Windows kan wel veel meer geheugen adresseren. Probeer naar Windows 10 te upgraden via een andere methode.

Onderdelen selecteren om automatisch te synchroniseren

Na het aansluiten trek je aan de notificatiebalk, waar je de optie ‘USB Aangesloten’ te zien krijgt. Bij sommige oudere Android-toestellen en -versies is het nodig dat je het externe geheugen handmatig beschikbaar stelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *